» Even though I saw it coming, it still hurts.

Hatkärlek till påsken...


» Nothing is perfect, but when I'm with you everything is perfect.

Detta är så mycket kääärleeek!!!


» It's all because of you.

Miss my indianbuddys!!


» Far from the others, close to eachother.


» Only miss the sun when its starts to snow.

Träffar en som man egentligen inte vill träffa fast som man ändå tänker på rätt ofta. Nån man typ inte alls har nån relation eller kontakt med. Bara en person som fanns där en kort stund. Vettefan va personen sa till polarna men dom glodde som fan och man verkar vara rätt poppis där nu. Dagens alla problem började där i alla fall. Är så grymt trött på allt just nu och idag va droppen så glöm dina bekymmer, imorron kommer nya!


» Only the dead fish follow the stream.

Brorsan väckte mig typ halv ett med att han hade nån random hund i min säng... Trodde det va min hund tills han sa "ingen reaktion alls" och då skrek jag tydligen ut "vafan är det där". Ehm, trött eller? Händer mycket dom senaste dagarna, min storebrors polare hoppar på mig när jag ligger i sängen, han går ifrån och sk duscha så han kommer in till mig igen i handduk och hoppar på mig en gång till och när jag råkar skrika slänger han ur sig "tyst, man kan tro att det är en våldtäkt"... Och på det fick jag se nåt jag egentligen inte ville se. Vilka jävla killar man lever med -.-


» Retar du upp dig på saker som är små, är du väl inte större än så.

Däckade vid halv sju och vaknade nyss av att telefonen ringde, alltid lika kul...:) minns igen inte att jag ens låg i sängen, det är fan sjukt. Fast så jävla skönt att va ledig imorron, jobbar dock på söndag -.- pallar inge mer :'( snart påsklov! Om en vecka! Håll ut!


» When nothing goes right, go left.

Sitter i sängen och äter godis och snackar i tele, mystorsdag ju!


» Cause girl, you're amazing just the way you are.

Humorn man börjar få när man är ensam och osäker :D


» It will be you and I.

Henna!


» Baby don't need to worry, you'll be my only, you wont be lonely.

Är hemma nu och skönt som fan! känns jävligt konstigt och väldigt pang på med att börja praktiken idag... men är ledig imorron satte:) har tagit sjukt mycke bilder, runt 900 bara med mobilen och en del med kameran som dessutom har typ gjort sitt, säkert sand mellan allt så ska lämna in den tror jag. och bilder kommer senare nån gång, har inte alla bilder här nu. men faaaaan va gott det är med svenskt käk! skulle aldrig klara av att typ flytta från sverige :o det man levt på har varit vitt bröd, omelett, tropicana ananas juice och godis!!! vilket man aldrig igen kommer kunna käka känns det som xD och vatten? mår illa av tanken bara^^
 
däckade igår vid halv sju tror jag? somna i soffan tydligen, både prata och gick i sömnen för minns inte ett piss... hade tydligen sparkat pappa oxå, haha... lovade även en massa folk att höra av mig till dom senare på kvällen men det sket sig ju.
 
ska snart ringa till min aram. har saknat min lilla ängel grooovt! vi har mycket att prata om du :* haha! sen skulle egentligen bebisen mathilda kommit men det vart inte så"/
 
nu ska jag fan äta glass!!!!!

» I lose myself tonight.

Omg!!! 6 timmar kvar tills man ska upp och här sitter jag och är aspigg och snackar i tele :o tror att packningen är klar och jag har gått och blivit lugn för en gångs skull:)


» Metti na ma.

Typ skakar av panik. Är sjukt stressad och vet inte vad jag pallar, det blir bara mer och mer! Har fixat lite på spotify så nu har man musik me sig oxå, grymt! Ska bara försöka packa allt och tagga ner lite!


» It hunts me every time i close my eyes.

Käääärlek! Kommer sakna min lilla prins! <3