» It’s not the ”goodbye” that hurts. It’s the flashbacks and the memories that follow.

Att en person kan få en på bättre tankar, att må bättre och gladare. Helt underbart. 
 
Ingen idé att söka mig på mobilen, den kommer ändå ligga i ett hörn hela kvällen, gärna hela helgen.

» Bad things happens for a reason.

Är inte på bästa humöret och har faktiskt anledning till det, men pallar inte, det går över lixom. Får se om choklad kan peppa upp en :)
Ska ha lite familjemys, hoppas bara brorsan stannar hemma ikväll!

» Can't say no

Måste bara få dela med mig av underbart härlig humor! 
   

» Its how we do it!

Ni vet den där jobbiga sekunden då man stöter på nån man typ halvkänner och inte vet om man ska säga hej eller inte vid en ögonkontakt? Jag har ingen aning om vad som menas med det, har aldrig råkat ut för sånt.

» Inget annat, allt annat

Sitter på en trappa i Huddinge och har blivit galet besviken! :( Ni alla har väl smakat marabou jordgubb? Vart fett glad när jag fick veta att det finns mcflurry marabou jordgubb, så jag köpte en sån nyss och tror jag ska ta och tipsa dom att det nog skulle vara godare ifall dom bara tog i en chokladkaka och snurrade runt ;) inget speciellt va den i alla fall och skulle nog inte rekommendera den heller för den delen! :) puss på mathilda som tyckte den va god i alla fall ^^

» Du finns i mitt hjärta, du finns i min själ, du finns överallt inom mig.

Den första dagen på länge, aah förutom igår då, som allt har gått någorlunda bra! :) Soooft dag imorron, hemma innan tolv, varje torsdag, om man inte vill gå på studiepass där man kan få vänta i upp till 4 timmar för att ha en timmas lektion. Klart man vill göra så! :) Har en överraskning till Mathilda, tanken som räknas, glöm inte det! Jag får det att låta som värsta grejen men det är det inte :( Godnatt i alla fall!

» I tried to live without you but tears fall from my eyes.

                                    
 

» Allt blir till det man gör det till!

Det hade varit kul att glömma allt och det förflutna men det går inte. Vet inte hur jag ska göra, bara jobbigt när man ser det varje dag och det inte finns något att göra åt det. Eller? Om man ändå bara kunde vrida tillbaka tiden eller stanna den helt ett tag.

» I don’t want you back, I just want you to stay.

Coolingen herself, like a boss!

Gonatt bloggen!
Det blir att gå upp tidigt imorron, men Filip och Fredrik håller en alltid vaken ju...!

» I was born to tell you, I will always love you

Heej där!
Efter en tuff första riktiga skoldag är jag bara trött. Köpte lite pärmar och skrivböcker efter skolan och fick lov att springa runt i affären hukande för att gömma mig från en gammal mentor och när det enda jag vill göra är att åka hem och pissa så träffade jag en gammal klasskompis och fick stanna kvar för att snacka... haha hur kul ;)
 
Har fått till mig nån typ av nackspärr oxå, väldigt mysigt! Så jag och min nya vän ska ta och ta oss en stoooor skål med glass och banan och titta på Ensam mamma söker, sååå värt det! :)
Puss från en slemmig mig. 

» Glöm dina bekymmer, imorron kommer nya.

Hade tänkt att ändra min tandläkartid för åker till London den dan men det finns inga tider, haha vilket problem! Tur att jag inte fyller arton än i alla fall :)

» If youre not deal with it, dont go with it.

Sommarkrysset helt själv. Haha forever alone, men darin och david lindgren och andra skitsnygga killar måste man ju bara kolla på! :D

» Be careful to who you trust

Bror är i Lidköping, resten ska iväg och fiska kräftor. Det betyder att man blir ensam, yaay! Skönt med tanke på en såkallad lillebror som dödar mig, han är avundsjuk på att jag får kolla på tv. 10-års åldern gör ont! Men å andra sidan har jag inget att göra och ingen ork heller för den delen. Men lungt och skönt blire i alla fall! :)

» Varför vill man ha det man aldrig kan få?

Gooooodmorgon!
Vaknade riktigt tidigt idag för kunde inte sluta hosta.
Den 12 juni 2013 drar jag från sverige igen. Med familjen den här gången. Till USA. Tre veckor. Pappa fyller 50 och brorsan tar studenten, woow...!

» Listening to music to escape your problems

Va på lida idag och skrek sönder rösten för dom nya vo:arna. Dom kom tvåa på att bygga sandslott, undra varför, jag mutade i alla fall inte rektorn med en krona... Jag väntar på bilder som skolan ska lägga upp, sega påre är dom i alla fall ;) men jag hoppas på dom snart! :)

» S(he) be(lie)ve(d)

Så har man gjort det igen. Fyfan vilken äcklig vana, haha... FML

» Ibland måste nånting gå sönder för att bli helt igen.

Har bestämt mig för att klippa bort mer än halva håret typ :O Det är så sjukt slitet efter alla blonderingar. Hade tänkt mig väldigt kort och även färga brunt, men tror jag skippar det bruna än så länge i alla fall och nöjer mig så länge med att bara klippa bort ogräset!

» En äkta vän ser dom osynliga tårarna medan dom falska tror på leendet.

Då va det helg igen då! Vad som händer för mig? Bli frisk! Och kanske nåt annat? Annars blir det ju en förjävlig helg! :) Får väl ta och hitta på nåt med min oerhört bra fantasi...
Hade först tänkt att få tillbaka min kudde, men närå, varför skulle det vara en bra idé? Så den får stanna kvar där den är, haha :( Har kuddelängtan ^^

» Att kalla dig idiot vore en förolämpning mot alla idioter.

Sitter och knaprar halstabletter till tusen...! Har inte mått såhär dåligt på länge faktiskt, men för att få tankarna på den positiva sidan så är Londonbiljetterna beställda. Den 29 september drar typ halva släkten, hur fan kommer det gå? :D

» Är du på väg neråt, se till att nå botten. På så sätt finns det endast en väg ut därifrån, uppåt.

Cho! Kör på fjortisstavning för den är sååå ful, hehe.
Är en chey på 16 bast, sjukt segt men vad kan man göra? ;) Går tvåan i vård och omsorgs linjen, har inget intressant liv direkt, vet egentligen inte vad jag ska skriva om här? Men skönt att skriva av sig då och då.

Dessutom har jag bra flyt på att göra fina misstag!
Hare gött!